Proces liofilizacji? Co to takiego?

Liofilizacja to najskuteczniejsza metoda utrwalania żywności, dzięki której produkty zachowują pełnię swoich wartości odżywczych, wszystkie walory smakowe oraz cechy jak wygląd czy kształt. Proces polega na usuwaniu pod ciśnieniem wody z zamrożonych produktów, co dodatkowo pozwala uniknąć stosowania szkodliwych konserwantów.

Prosto i wartościowo!

Skład:

wywar warzywny w proszku 83% [skrobia ziemniaczana, pomidor, sól, tłuszcz palmowy, pietruszka (korzeń, nać), cebula, cukier, ekstrakt drożdżowy, ekstrakty przypraw, papryka czerwona, pieprz czarny, czosnek], warzywa liofilizowane 17% [kukurydza, marchew, por, groszek, kapusta, seler], pomidor suszony.

Smaki Włoch w Twoim kubku. Spróbuj zupy Minestrone, na bazie włoskiej receptury, pełnej grubo siekanych warzyw i pysznego bulionu.

Jarzynowa bomba smakowa!

Grubo siekane, liofilizowane warzywa, w postaci kawałków słodkiej kukurydzy, chrupiącej, delikatnej marchewki, zielonego groszku, wyrazistej kapusty w towarzystwie intensywnych ziół i przypraw, zamknięte w kubku.

Separator.

Danie na zawołanie

Głodny? Czas wezwać posiłki! A dokładnie, nastawić czajnik, zalać wrzątkiem zawartość opakowania i odczekać dosłownie chwilę. Tyle wystarczy, abyś mógł delektować się Zupką do Kubka Minestrone!

Szybkie danie do kubka

Ciesz się smakiem zupy minestrone na pożywnym bulionie z warzyw utrwalonych w procesie liofilizacji, czyli metodzie pozwalającej zachować ich naturalne właściwości i wartości odżywcze.

Zupa mobilna

Wyprawa na drugi koniec świata? Weekend nad morzem za znajomymi? Praca po godzinach? Jedna zupa waży zaledwie kilkadziesiąt gramów, więc możesz zabrać ją wszędzie w dowolnych ilościach.

ZOBACZ POZOSTAŁE ZUPKI