Proces liofilizacji? Co to takiego?

Liofilizacja to najskuteczniejsza metoda utrwalania żywności, dzięki której produkty zachowują pełnię swoich wartości odżywczych, wszystkie walory smakowe oraz cechy jak wygląd czy kształt. Proces polega na usuwaniu pod ciśnieniem wody z zamrożonych produktów, co dodatkowo pozwala uniknąć stosowania szkodliwych konserwantów.

Prosto i wartościowo!

.

Skład:

wywar warzywny w proszku 83% [skrobia ziemniaczana, sól, pomidor, tłuszcz palmowy, cebula, pietruszka (korzeń, nać), cukier, ekstrakt drożdżowy, burak, pieprz czarny, ekstrakty przypraw (cebula, por, pieprz czarny, chili), czosnek, aromaty, papryka czerwona], warzywa liofilizowane 17% [por, marchew, cebula, pasternak, seler, papryka], bazylia suszona.

Kiedy Twoje kubki smakowe oczekują czegoś pysznego i pożywnego, nadchodzimy z pomocą! Pyszna zupka do kubka o smaku pikantnej Prowansji. Spróbuj!

Urodzaj pysznych warzyw!

Ciągle nie masz czasu? Myślisz o smacznej i prostej przekąsce? Wychodzimy naprzeciw Twoim oczekiwaniom. Zupa prowanslaska to świetna propozycja na szybką przekąskę w kilka minut. Grubo pokrojone kawałki soczystej papryki, chrupiącej marchewki, pasternaku, pora i cebuli w towarzystwie pikantnych przypraw i miękkiego makaronu, a wszystko to w postaci szybkiej zupy do kubka.

Separator.

Danie na zawołanie

Głodny? Czas wezwać posiłki! A dokładnie, nastawić czajnik, zalać wrzątkiem zawartość opakowania i odczekać dosłownie chwilę. Tyle wystarczy, abyś mógł delektować się Zupką do Kubka Prowansalską!

Szybkie danie do kubka!

Oszczędność czasu dla każdego jest ważnym elementem życia. Rozkoszuj się wspaniałym smakiem liofilizowanych warzyw. Dzięki procesowi liofilizacji, warzywa zachowują naturalne właściwości i wartości odżywcze. Musisz spróbować.

Zupa mobilna

Wyprawa na drugi koniec świata? Weekend nad morzem za znajomymi? Praca po godzinach? Jedna zupa waży zaledwie kilkadziesiąt gramów, więc możesz zabrać ją wszędzie w dowolnych ilościach.

ZOBACZ POZOSTAŁE ZUPKI