Proces liofilizacji? Co to takiego?

Liofilizacja to najskuteczniejsza metoda utrwalania żywności, dzięki której produkty zachowują pełnię swoich wartości odżywczych, wszystkie walory smakowe oraz cechy jak wygląd czy kształt. Proces polega na usuwaniu pod ciśnieniem wody z zamrożonych produktów, co dodatkowo pozwala uniknąć stosowania szkodliwych konserwantów.

Prosto i wartościowo!

 

Skład:

makaron instant 55% (semolina z pszenicy durum, woda), skrobia ziemniaczana, sól spożywcza, pietruszka (korzeń, nać), olej rzepakowy, odtłuszczone mleko w proszku, pieczarka puder, cebula, błonnik, cukier, ekstrakt drożdżowy, ekstrakty przypraw (cebula, por, pieprz czarny, chili), aromaty (zawierają mleko i gluten), czosnek, papryka czerwona, cukier palony, pieprz czarny, seler, warzywa liofilizowane w zmiennych proporcjach 4,0% (pieczarka, seler), pietruszka suszona

Szukasz pomysłu na szybką zupę pieczarkową? Nic trudnego! Niepowtarzalny i delikatny smak prawdziwych pieczarek w towarzystwie rozgrzewającego, warzywnego bulionu.

Wielkie grzybobranie

Szukasz pomysłu na pyszną zupę pieczarkową? Śpieszymy z pomocną! Spróbuj Zoopy pieczarkowej na bazie prawdziwych pieczarek, aromatycznego selera i pietruszki oraz grubego, sycącego makaronu. Zjedz sycący posiłek, który zaspokoi Twój apetyt na długie godziny.

Separator.

Danie na zawołanie

Głodny? Czas wezwać posiłki! A dokładnie, nastawić czajnik, zalać wrzątkiem zawartość opakowania i odczekać 5 minut. Tyle wystarczy, abyś mógł delektować się rozgrzewającą zupą pieczarkową.

Szybkie danie z torebki

Ciesz się smakiem zupy pieczarkowej na pożywnym bulionie z warzyw utrwalonych w procesie liofilizacji, czyli metodzie pozwalającej zachować ich naturalne właściwości i wartości odżywcze.

Zupa mobilna

Wyprawa na drugi koniec świata? Weekend nad morzem za znajomymi? Praca po godzinach? Jedna zupa waży zaledwie kilkadziesiąt gramów, więc możesz zabrać ją wszędzie w dowolnych ilościach – bez obciążania kręgosłupa.