Proces liofilizacji?  Co to takiego?

Liofilizacja to najskuteczniejsza metoda utrwalania żywności, dzięki której produkty zachowują pełnię swoich wartości odżywczych, wszystkie walory smakowe oraz cechy jak wygląd czy kształt. Proces polega na usuwaniu pod ciśnieniem wody z zamrożonych produktów, co dodatkowo pozwala uniknąć stosowania szkodliwych konserwantów.

Prosto i wartościowo!

 

.

Skład:

makaron instant 55% (semolina z pszenicy durum, woda), skrobia ziemniaczana, sól spożywcza, pomidor, olej rzepakowy, cebula, pietruszka (korzeń, nać), błonnik, cukier, seler, ekstrakt drożdżowy, burak, pieprz czarny, ekstrakty przypraw (cebula, por, pieprz czarny, chili), czosnek, aromaty, papryka czerwona, warzywa liofilizowane 11,9% w zmiennych proporcjach (por, marchew, cebula, seler, pasternak, papryka), bazylia suszona

Zupa najeżona dużymi kawałkami warzyw! Jeśli szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad, to idealna propozycja dla Ciebie. Połączenie dużych kawałków warzyw i pikantnych przypraw znajdzie niejednego miłośnika.

URODZAJ PYSZNYCH WARZYW!

Zupa prowanslaska to świetna propozycja na szybką przekąskę w kilka minut. Grubo pokrojone kawałki soczystej papryki, chrupiącej marchewki, pasternaku, pora i cebuli w towarzystwie pikantnych przypraw i miękkiego makaronu, wypełnią Twoją miskę smakiem po same brzegi.

Separator.

Danie na zawołanie

Głodny? Czas wezwać posiłki! A dokładnie, nastawić czajnik, zalać wrzątkiem zawartość opakowania i odczekać 5 minut. Tyle wystarczy, abyś mógł delektować się pikantną zupą prowansalską.

Szybkie danie z torebki

Oszczędność czasu dla każdego jest ważnym elementem życia. Rozkoszuj się wspaniałym smakiem liofilizowanych warzyw. Dzięki procesowi liofilizacji, warzywa zachowują naturalne właściwości i wartości odżywcze. Musisz spróbować.

Zupa mobilna

Wyprawa na drugi koniec świata? Weekend nad morzem za znajomymi? Praca po godzinach? Jedna zupa waży zaledwie kilkadziesiąt gramów, więc możesz zabrać ją wszędzie w dowolnych ilościach – bez obciążania kręgosłupa.